Karácsony 2020

Karácsony 2020

Ajándékcsomagok

Fadobozos toll, hűtőmágnes, naptár. Ha ti is unjátok már őket az irodában kerülgetni, és éppen ezért a partnereiteket/munkatársaitokat is inkább valami hasznossal lepnétek meg, akkor keressetek minket bátran! Sörközpontú ajándékcsomagjaink mindig egyedi megrendelésre készülnek, így a beltartalom és a csomagolás egyaránt teljesen a Ti igényeitekre szabható!

Karácsony 2020

Sörözz ÖKO-san

Október? Ráér! November? Lassan kéne! December? Hí! Karácsonyra – vagy bármilyen alkalomra – kedves, egyúttal hasznos apróságokat nem könnyű találni, így mi ebben is szeretnénk segíteni! Sörfőzdénkben igyekszünk mindent, amit csak lehet, praktikus formában újrahasznosítani, így született meg az alábbi, egyszerre hasznos és meglepő, ajándékba is tökéletes termékcsaládunk.

Sörszappan

A sörszappanunk egy bejáratott, és igen kedvelt termékünk, ami egy növényi olajokból, a sörgyártás folyamán visszamaradó élesztős-komlós-sörös masszával készült, pálmaolaj, színezék és illatanyag mentes szappan lebomló csomagolásban. Érzékeny bőrűek és szakállas férfiak nagy kedvence, ami árpamaláta-törkölyös és earl grey teás változatban is elérhető.