Cégeknek, rendezvényszervezőknek

Cégeknek, rendezvényszervezőknek

Egyedi címkés palackok

Egri bikavér, toll fadobozban, hűtőmágnes. Ha ti sem szerettek egy partnertalálkozó, szakmai expo, vagy az év végi ajándék áradat után az irodában haszontalan, de legalább drága mütyürök között lavírozni, akkor mutassátok meg a partnereiteknek, hogy ezt máshogy is lehet! Egyedi, teljesen a Ti igényeitek szerint készülő, víz és kopásálló címkékkel ellátott söreink – melyek akár csomagba is kerülhetnek – nem csak céges promó vagy partnerajándékként, hanem egy-egy mérföldkő megünneplésére, vagy a „Hónap dolgozója” oklevél kiváltására is tökéletesen alkalmasak!

Cégeknek, rendezvényszervezőknek

Céges partnerrendezvény, családi nap

Ugrálóvár, nyereményjáték, langyos sör. Hisszük, hogy egy céges családi nap vagy partnerrendezvény izgalmasabb is lehet! Sokat dobhat például a hangulaton egy stílusos, csapolt, vagy jégbe hűtött palackos söröket kínáló, az esemény arculatához igazítható sörpult. Ha pedig komolyabb tömegeket kell elkápráztatni, akkor a 6 sörcsappal és üveges hűtővel is felszerelt beertruckunkat tudjuk ajánlani!

Cégeknek, rendezvényszervezőknek

Office fridge

Kávégép, gyümölcskosár, heti masszázs. Sok apró figyelmesség, amivel növelni lehet a kollégák elégedettségét, és amikkel könyebb őket a cégnél tartani. Azt gondoljuk, hogy a hűtőbe rendszeresen bekészített, öt után felpattinható kisüzemi sör szintén alkalmas lehet a feladatra!

Cégeknek, rendezvényszervezőknek

Csapatépítés, afterwork kitelepülés

Lezártatok egy nagyobb projektet, vagy sok az új munkatárs, és kicsit össze kéne rázni a kollektívát? Esetleg csak hosszúra nyúlt a hét, vagy a napi fejtágító, és mindenki megérdemelne egy hideg sört? Bármelyikről is legyen szó, egy sörös tematikájú, vagy egyenesen a sörfőzdébe szervezett csapatépítés, vagy az irodába rendelt sörkóstoló véleményünk szerint bármelyik kolléga produktivitását és lojalitását képes megsokszorozni! Ráadásul a teljes program megszervezését és lebonyolítását a saját profi trénerünkre bízhatjátok!