Esküvőkre

Esküvőkre

Egyedi címkés palackok

Esküvői köszönetajándék, ültetőkártya? Egy egyedi grafikával ellátott kisüzemi sör szerintünk nem csak igényes, hanem nagyon stílusos, és teljes mértékben személyre szabható megoldás a fenti esetekre! A palackra kerülő karc és vízálló címkét szívesen elkészítjük mi is a ti elképzeléseitek alapján, de akár kész grafikát is hozhattok.

Esküvőkre

Kisüzemi sörpult

Uncsi a bárpult? Nem elegáns a lager? Ínyencekkel van tele a násznép? Bármelyikről is legyen szó, egy csapolt, vagy jégbe hűtött kisüzemi söröket kínáló stand/pultocska, kiegészítve a söröket jól ismerő mosolygós személyzettel, biztos, hogy feldobja a hangulatot, és elismerő csettintésre készteti a legkritikusabb vendégeket is!

Esküvőkre

Beertruck

Sok a vendég? Semmi pánik, a beertruckot pont erre találták ki! Hat sörcsapjával, és a kéréseteknek megfelelően feltöltött hűtőpultjával nincs az a lagzi, ami ki tudná szárítani, így ha az igény szerint kérhető saját standunk már kicsinek bizonyulna, akkor is van megoldás!

Esküvőkre

Vezetett sörkóstoló

A lagziról mentek el fotózkodni? Erőltetettnek érzitek a körjátékot? Akkor lepjétek meg a násznépet vezetett sörkóstolóval! 1-1,5 órában 6 különböző tétel kóstolásán túl szót ejtünk a sörfőzés mikéntjéről, a hazai sörhelyzetről, valamint történelmi és egyéb érdekességekről-titkokról is mesélünk. (Igény szerint a program ideje alatt az azon részt nem vevőknek a sörpultot is ki tudjuk nyitni.)